Jdi na obsah Jdi na menu
 


Od kud jsem se vzala

 

Poté co Aime Jenebi 1. paniččina fenka Německého ovčáka odešla do věčných lovišť, tak byla panička velmi smutná a nevěděla jestli si má vůbec pořídit nějakého dalšího psa a když, tak jestli psa nebo fenu.

Nedalo jí to a začla pátrat po stránkách CH.S. Hronovský pramen, z PS a psala i pí. Pejšové  jestli neví o něčem celočerném. Nic nenašla. Pak si ale vzpoměla na starou známou, která přece celočerné má nebo alespoň měla. CH.S. z kraje Karla IV. Tak si vyhledala stránky a co nenašla plánovaná štenda po Karen Hronovský pramen a Dino vom Schäferliesel. Neváhala, domluvila se a přijela se podívat hned jak jsme se narodily. My malí černý kuličky jí uchvátily natolik, že si okamžitě jednu vytypovala a podepsala smlouvu o záloze. Najednou z ničeho nic jí však, ale druhý den volala pí. Pejšová, že má pro ní 5ti měsíšního posledního pejska po Orrym. No, ale to víte panička řekla, že se rozhodne a zavolá druhý den. Druhý den zavolala, že si vezme odmalinka čubinku, psa mít ani nemůže.

 

No a kde jsem se vzala tu jsem se vzala následnice Aime Jenebi => Hakky z kraje Karla IV (Akky mi říká). Jak jsem již víše říkala, panička si mě vyhlédla již při první návštěvě, při druhé a další a další se do mě zakoukala a tak mě taky má " tu s červenou stužkou".

 

  

img_9521.jpg

 

 

dsc00890.jpg

 


 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář